SUBÜ Pamukova MYO öğrencileri, ‘Gönüllülük Çalışmaları’ dersi kapsamında Yeşilay ziyareti gerçekleştirdi.

Sağlığın hayatımızdaki önemi şüphesiz çok büyüktür. Söz konusu toplumumuz ise hassasiyetimiz önceliğimiz haline gelir.

Biz de Sakarya Uygulamalı Bilimler Üniversitesi (SUBÜ) Pamukova Meslek Yüksekokulu öğrencileri, Öğretim Görevlisi Rumeysa Bozkurt tarafından verilen ‘Gönüllülük Çalışmaları’ dersi kapsamında Yeşilay ziyareti gerçekleştirmeye karar verdik.

Bu gezimizle amacımız zararlı alışkanlıklara karşı bilinçlenmekti. 17 Mayıs 2024 Cuma günü saat 14:30 ‘da Yeşilay şubesinde öğrencilerle bir araya geldik ve Sakarya üniversitesi sosyal hizmetler bölüm başkanı Prof.Dr. Yusuf Genç (Yeşilay şube başkanı) tarafından gönüllülük hakkında bizi bilgilendirdikten sonra Yeşilay hakkında bilgilendirdi. Sohbet esnasında Yeşilay ‘da gönüllü Doç. Dr. Rasim Soylu hocamız bize katıldı oda bizi bilgilendirdi. Prof.Dr. Yusuf Genç ve Doç. Dr. Rasim Soylu hocamıza teşekkür ederiz.