Ana içeriğe atla

Üniversitemizin Değerli Çalışma Arkadaşları;

Üniversitemiz bünyesindeki Pamukova Meslek Yüksekokulu Süt İşleme Tesisinde, İl Tarım ve Orman Müdürlüğü’nden alınan izinle “Taze Beyaz Peynir” ve “Yöresel sade, çörekotlu veya kekikli Sepet Peyniri” üretim ve satışına başlanmıştır.

Üretilen peynirlerimizde Pamukova yöresinden elde edilen sütler kullanılmakta olup herhangi bir kimyasal koruyucu katkı maddesi içermemektedir.

Ürünlerimiz  200±10’ar gramlık vakum ambalajlı kalıplar halinde hazırlanmaktadır. Taze Beyaz Peynirin kg fiyatı 60 TL; Yöresel sepet peyniri kg fiyatı 90 TL olarak belirlenmiştir.

Sipariş vermek isteyen personelimiz, aşağıdaki işlemleri takip edebilir:

1- 0554 1577554 numaralı telefonu arayarak veya watsaptan yazarak sipariş etmek istediğiniz ürünü ve miktarını belirterek teyit alınız.

2- Üniversitemiz Döner Sermaye İşletmesi bünyesinde açılan aşağıdaki hesap numarasına sipariş ücretini yatırarak dekontu yukarıda verilen telefon numarasına gönderiniz.

T.C. ZİRAAT BANKASI SAKARYA ÜNİVERSİTESİ ŞUBESİ (1946)

IBAN NO: TR68 0001 0019 4689 0545 6150 22

Alıcı Adı: SAKARYA UYGULAMALI BİLİMLER ÜNİVERSİTESİ PAMUKOVA MESLEK YÜKSEKOKULU

Teslimat:

Salı günü saat 17:00’a kadar vereceğiniz siparişlerinizi Çarşamba günü,

Perşembe saat 17:00’a kadar verilen siparişlerinizi de Cuma günü Rektörlük binasında teslim alabilirsiniz.

İlçedeki birimlerimizden verilecek olan toplu siparişler, ring aracının ilçelere tahsis edildiği günlerde soğuk zincir şeklinde ulaştırılacaktır.