Yüksekokulumuzda SUBÜ Kariyer Zirvesi’24 Kapsamında etkinlikler gerçekleştirildi.

Yüksekokulumuzda Kariyer Zirvesi etkinlikleri kapsamında program Sakarya Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Ali Fuat BOZ' un semineri ile başladı. Ak gıda Ar- Ge uzmanı Ayşen CAN ve DC Tradeline kurucusu Yönetim, İhraacat Danışmanı Derya KAYA  ve çeşitli sektör temsilcileri günün diğer konuklarıydı. Konuklarımız kişisel gelişim ve kariyer gelişimi ile ilgili bilgi verdi. Öğrencilerimizin sorularını cevapladı.

Değerli katkıları ve etkili konuşmaları için her iki konuğumuza da teşekkür ediyoruz.

Program sonunda konuklarımıza okulumuz adına teşekkür belgeleri takdim edildi.

Kariyer Zirvesi etkinlikleri kapsamında gün boyu öğrencilerimize müzik dinletisi, mini voleybol turnuvası, sportif etkinlikler ve ikramlar sunuldu.