Final Mazeret Sınavı Başvurularının 22 Haziran 2023 Perşembe günü gün sonuna kadar (23:59) BYS Sistemi üzerinden sınavına girememiş olduğunuz dersinizi (Başvuru İşlemleri - Mazeret Sınavı - Final Sınavına Girememiş Olduğun Dersi Ekle ) diyerek yada ekteki dilekçenin doldurularak eki ile birlikte öğrenci işleri biriminize veya subu uzantılı (kullaniciadi@subu.edu.tr) mail adresinizden (pamukovamyo@subu.edu.tr) adresine yapılması gerekmektedir.

Dilekçelerin işleme alınabilmesi için dilekçelerin eksiksiz olarak doldurulup eki ile birlikte imzalandıktan sonra tek sayfa halinde  (pdf formatında) belirtilen adrese mail atılması gerekmektedir.

Not: BYS sistemi üzerinden başvuru yapan öğrencilerimizin mazeretini belirten belgesini pamukovamyo@subu.edu.tr adresine mail atması gerekmektedir.

Final Mazeret Sınavı Dilekçeleri 23 Haziran 2023 Cuma günü değerlendirilecektir.

Final Mazeret Sınavı Programı 23 Haziran 2023  Cuma günü Saat: 17:00 da WEP SİTEMİZDEN ilan edilecektir.

Final Mazeret Sınavı Tarihleri : 03 - 04 Temmuz 2023 (Pazartesi - Salı) tarihleri arasında yapılacaktır.