Yüksekokulumuzda SUBÜ Kariyer Zirvesi’22 Kapsamında etkinlikler gerçekleştirildi.

Yüksekokulumuzda Kariyer Zirvesi etkinlikleri kapsamında program Sakarya Üniversitesi Kimya Bölümü Öğretim Üyesi Prof. Dr. Hüseyin ALTUNDAĞ’ın semineri ile başladı. Prof. Dr. Hüseyin Altundağ öğrencilerimize laboratuvar uygulamaları, kimya, kişisel gelişim ve kariyer gelişimi ile ilgili bilgi verdi. Öğrencilerin sorularını cevapladı.

Günün bir diğer konuğu Sarfe Unlu Mamüller CEO’su Serdar YILMAZ idi. Aynı zamanda okulumuz mezunlarından olan konuğumuz öğrencilerimize gıda sektörü ve kariyer alanında seminer verdi.

Değerli katkıları ve etkili konuşmaları için her iki konuğumuza da teşekkür ediyoruz.

Program sonunda her iki konuğumuza da okulumuz adına teşekkür belgeleri takdim edildi.

Kariyer Zirvesi etkinlikleri kapsamında gün boyu öğrencilerimize müzik dinletisi, mini voleybol turnuvası, sportif etkinlikler ve ikramlar sunuldu.