Ana içeriğe atla

Üniversitemizin her akademik dönemde iş yaşamından isimlerle öğrencileri bir araya getirmeye yönelik olarak yapılmasını hedeflediği “Öğrenci-Sektör Buluşmaları” etkinliklerinden birini SUBÜ PMYO Veterinerlik Bölümü Laborant ve Veteriner Sağlık Programı olarak düzenledik.

Etkinliğimize Zek-vet kliniği sahibi, Veteriner Hekim Zekeriya TÜTÜNCÜ katıldı. Öğrencilerimiz ile veteriner teknikerlerinin iş hayatındaki rolü, mesleğe girişte kazanılması gereken edinimler, sektörün ihtiyaç duyduğu çalışan profili, öğrencilerin kendilerini sektöre nasıl hazırlaması gerektiği, mesleğin dünü, bugünü ve geleceği, veteriner teknikeri ihtiyacı gibi konularda bilgi, deneyim ve önerilerini paylaştılar.

Program sonunda Zek-vet kliniği sahibi, Veteriner Hekim Zekeriya TÜTÜNCÜ' ye okulumuz adına teşekkür belgesi takdim edildi.