Üniversitemizin her akademik dönemde iş yaşamından isimlerle öğrencileri bir araya getirmeye yönelik olarak yapılmasını hedeflediği “Öğrenci-Sektör Buluşmaları” etkinliklerinden birini SUBÜ PMYO Eczane Hizmetleri Programı olarak düzenledik.

Etkinliğimize Sakarya Eczacı Odası Yönetiminden Sakarya Eczacı Odası Genel Sekreteri Dilek TAŞDEMİR KAMAN ve Yönetim Kurulu Üyesi Merve KANİ katıldılar. Öğrencilerimiz ile eczane teknikerlerinin iş hayatındaki rolü, mesleğe girişte kazanılması gereken edinimler, sektörün ihtiyaç duyduğu çalışan profili, öğrencilerin kendilerini sektöre nasıl hazırlaması gerektiği, mesleğin dünü, bugünü ve geleceği, eczane hizmetleri teknikeri ihtiyacı gibi konularda bilgi, deneyim ve önerilerini paylaştılar.

Program sonunda Sakarya Eczacı Odası Yönetiminden Sakarya Eczacı Odası Genel Sekreteri Dilek TAŞDEMİR KAMAN ve Yönetim Kurulu Üyesi Merve KANİ' ye okulumuz adına teşekkür belgeleri takdim edildi.